XaloneX 0 Posted November 10 Nume & prenume:Mihai AndreiVarsta:16 aniLink catre profilul de pe panel:http://lastfrag.ro/panel/profile/XaloneXNickname pe server:XaloneXNumarul de ore jucate:0.40Ce alte jocuri mai joci inafara de SA:MP?:Nu jocDe ce te consideri potrivit pentru functia de helper pe serverul RPG.B-HOOD.RO?:Deoarece,stiu toate comenzile de helper+multa experienta si banuiesc ca am calitatile unui helperDe ce ai ales sa joci pe acest server?:Pentru ca e la inceput si imi place multCe lucruri te diferintiaza pe tine fata de ceilalti jucatori?:Ca synt calm in general asta e calitatea mea cea mai bunaAi fost vreodata sanctionat? Te rog sa ne precizezi in detaliat ce s-a intamplat:NuCateva cuvinte despre tine:Sunt un tip social,care ajuta la nevoie,glumet dar si serios,Cate zile ai acumulat cel mai mult intr-o factiune? Ne poti spune si rank-ul si zilele acumulate?:Rank 7 nu mai stiu cate zile(pe alt sv)Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea respectiva?:Nu am fost in unaIti place sa ajuti jucatorii?:NormalAi mai fost in staff (lider/helper/admin). Daca da, de ce ai renuntat/primit remove?Da(nu aici) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NicolasNk 0 Posted November 10 Nu ai activitate pe forum si pe server! Ultimul raspuns ti-l va da Blaw! Quote Share this post Link to post Share on other sites